Infodagen en informatie Reizen

Heeft u interesse in een vakantiewoning, een permanent verblijf, of een interessante investering in Spanje aan de Costa Blanca, Costa Calida of de Costa Almeria? Kom dan naar één van onze infodagen. 

Dit is het moment om kennis te maken met onze nieuwe projecten en ons grote aanbod bestaande woningen en om u verder professioneel, gratis en vooral uitgebreid te laten informeren.

We kunnen u ook de financieringsmogelijkheden toelichten, alsook de service die we bieden vanuit Nederland en Spanje voor en na de aankoop.  

Nog steeds even geboeid voor een tweede verblijf onder de zon na deze infodag?

Dan plannen we graag met u  een bezichtigingsreis van enkele dagen en gaan we ter plaatse alle mogelijkheden bekijken. De volledige begeleiding is uiteraard in het Nederlands.

Om u zo goed mogelijk te kunnen informeren plannen we ruim de tijd voor u in.

Daarom kunt u een mail sturen of telefonisch contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Interesse? U kunt ons bezoeken op 23, 24 of 25 mei 2024 tussen 09:00 en 21:00 na het maken van een afspraak.

Adres:   inSpanjewonen.nl        Haakweg 33 3151XD Hoek van Holland.

0174 849181  info@inspanjewonen.nl

INFO REIZEN:

Ontdek de omgeving en woningaanbod van uw keuze met onze info reizen

Wilt u vertrouwd raken met ons aanbod van uw keuze en hun omgeving? Maak dan gebruik van onze bezichtigingsreizen. Hoewel we ons best doen om de informatie op onze website zo compleet mogelijk te maken, is het van essentieel belang dat u op de hoogte bent van de locatie en de omgeving. Ons aanbod bevat namelijk woningen die in verschillende omgevingen zijn gelegen. Door een bezichtigingsreis te boeken, krijgt u de kans om de regio en de mogelijkheden te leren kennen en zo de juiste beslissing te nemen.

Ons aanbod omvat:

  • Persoonlijke bezichtigingsreizen naar door u gekozen locaties, waarbij alleen huizen en projecten van uw keuze worden bezocht.
  • Mogelijkheden om alternatieve locaties te bezoeken.
  • Compleet en duidelijk informatiepakket voorafgaand aan de reis.
  • Persoonlijke informatiesessies om al uw vragen te beantwoorden, indien gewenst een zoek aan een advocaat of gestor voor juridische uitleg.

Schema

Dag 1: Vertrek naar Spanje. Afhankelijk van uw aankomsttijd krijgt u een eerste bezoek aan de omgeving en de gekozen locaties, of brengen we u naar uw verblijf.

  • Dag 2 en 3: Bezoek aan de door u gekozen projecten, gevolgd door een informatiegesprek.
  • Laatste dag: Ophalen bij uw verblijfs-accomodatie en terugbrengen naar het vliegveld voor uw vlucht naar huis.

De bezichtigingsreizen kunnen zowel doordeweeks als in het weekend worden georganiseerd en duren 4 dagen – 3 nachten, maar kunnen op uw verzoek worden verlengd.

Kosten info reis:

Wij adviseren u om te boeken in het nieuwe Hotel AJ Gran Alacant. Wij zorgen voor het vervoer tijdens de bezichtigingen. Indien u overgaat tot een aankoop via ons in Spanje vergoeden wij uw kosten ruimschoots nl. € 500, =

Als u in Spanje  bij vrienden of familie logeert, kunt u nog steeds gebruik maken van onze inforeizen. Neem contact op met ons kantoor om een afspraak te maken

0

JAAR

ERVARING

0

HUIZEN

VERKOCHT

0

TEVREDEN

KOPERS

0

+ HUIZEN

IN DE VERKOOP

Waar verblijft u deze zomer?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voeg je koptekst hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.